Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

UŽIVO: BRZOM REAKCIJOM SLUŽBE ZAŠTITE I SPAŠAVANJA SPRIJEČENO ŠIRENJE POŽARA

UŽIVO: BRZOM REAKCIJOM SLUŽBE ZAŠTITE I SPAŠAVANJA SPRIJEČENO ŠIRENJE POŽARA

Edin Kolić, komandir službe zaštite i spašavanja ističe da je brzom reakcijom službe zaštite i spašavanja spriječeno širenje požara u industrijskoj zoni, kod mljekare “Milka”.


Prema riječima Kolića velika opasnost bila je da požar ne dođe do ulja koje se nalazilo u skladištu, te je to bilo najbitnije sanirati odmah po dolasku vatrogasaca.


Ipak nastala je velika materijalna šteta.


“U 21:45 primili smo poziv da je u pitanju požar na jednom od vozila u industrijskoj zoni, ispred mljekare Milka. Primili smo poziv od naše službe, odnosno prve ekipe koja je stigla na lice mjesta da je u pitanju požar koji se širi velikom brzinom i da je zahvatio objekat. Velika je materijalna šteta, imali smo sreće da brzo reagujemo, došle su i druge ekipe velikom brzinom, sanirali smo požar, sad je sve pod kontrolom. Bilo je opasno jer jedan dio magacina sadrži specijalno ulje koje se koristi prilikom obrade tog proizvoda tog proizvoda koji oni vrše, to je bilo najbitnije da saniramo i uspjeli smo u tome”, kazao je za VBP portal Edin Kolić, komandir službe zaštite i spašavanja.

*Ovaj medijski sadržaj kreiran je kroz finansijsku podršku podfonda za dnevne i nedeljne štampane medije i internetske publikacije Ministarstva kulture i medija Crne Gore.