Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

DILAN PUZOVIĆ O NASTUPU NA MANIFESTACIJI „LJETO U MOM GRADU‘‘: BIJELO POLJE UVIJEK BUDI NEKE ČUDNE EMOCIJE

DILAN PUZOVIĆ O NASTUPU NA MANIFESTACIJI „LJETO U MOM GRADU‘‘: BIJELO POLJE UVIJEK BUDI NEKE ČUDNE EMOCIJE

Uzbudljivo i sadržajno ljeto u Bijelom Polju nastavljeno je večeras koncertom popularnog bjelopoljskog pjevača Dilana Puzovića na gradskom trgu.


Nastup popularnog pjevača organizovan je u okviru manifestacije,,Ljeto u mom gradu‘‘, koju organizuje Turistička organizacija Bijelo Polje.


Puzović je kazao da mu je bjelopoljska publika posebno draga i da izaziva čudne emocije, te da očekuje da će večerašnji koncert biti lijep doživljaj za sve posjetioce.Posebne emocije gaji prema svojim sugrađanima i uvijek gdje god da nastupa sa ponosom kazuje da je bjelopoljac.


-Večeras, po ko zna koji put, pjevam pred mojom publikom na gradskom trgu. Bijelo Polje vazda budi neke čudne emocije. Naša publika zna i te kako da se zabavi i zapjeva. Nastupao sam 13. jula sa Peđom Jovanovićem, a sad smo tu u našoj solo režiji. Bilo je divno i veselo. Pjevao sam moje pjesme, malo pop, malo rok. Kao što rekoh, u mom gradu imam čudne emocije sa svojim narodom, roditeljima, sa svojom familijom. Gdje god radio i radim, ne bih mijenjao Crnu Goru i našu publiku ni za šta na svijetu”, istakao je Puzović.


Izvor: Dan
Novinar: Milovan Novović