Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

BJELOPOLJAC HAJRIZ BRČVAK DONIRAO SPIROMETAR DOMU ZDRAVLJA CETINJE

BJELOPOLJAC HAJRIZ BRČVAK DONIRAO SPIROMETAR DOMU ZDRAVLJA CETINJE

Iz JU „Dom zdravlja” Cetinje saopštili su da zahvaljujući nesebičnom doprinosu bjelopoljskog humaniste Hajriza Hačka Brčvaka i njegovog pomoćnika direktora Mensura Kadića, iz Fondacije „Hemiias”, ta ustanova sada raspolaže medicinskim aparatom – spirometrom.

“Donacija spirometra predstavlja veoma važan korak za unapređenje zdravstvene zaštite u našoj ustanovi. Ne samo da će ovaj uređaj pomoći u pravovremenom otkrivanju i liječenju respiratornih oboljenja, već će i doprinijeti boljoj preventivi i dugoročnom zdravlju naših sugrađana”, saopštili su iz ove zdravstvene ustanove za RTV Cetinje.

BJELOPOLJAC HAJRIZ BRČVAK DONIRAO SPIROMETAR DOMU ZDRAVLJA CETINJE

Posebno, kažu da žele izraziti duboku zahvalnost Brčvaku i Fondaciji „Hemiias” za njihovu viziju, nesebičnost i posvećenost unapređenju zdravstvenih usluga.

“Njihova podrška je neprocjenjiva i služi kao inspiracija svima nama da nastavimo sa našim radom na poboljšanju zdravlja i dobrobiti naše zajednice. Ovaj gest velikodušnosti nas podsjeća na snagu zajedništva i saradnje”, poručili su iz Doma zdravlja” Cetinje.

Zaključili su da uz ovakvu podršku, sigurni su da će se postići još veći usjpesi i da će moći da odgovore na sve zdravstvene izazove.