Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

STANOVI “DOBRA GRADNJA” U BARU

STANOVI “DOBRA GRADNJA” U BARU

Stambena zgrada “Dobra Gradnja” nalazi se u Baru, na idealnoj poziciju u neposrednoj blizini mora i dvije najveće i najljepše plaže u Baru.

Objekat je u mirnoj zoni, udaljen samo 200m od glavnog gradskog bulevara, koji povezuje zgradu Dobra gradnja sa obližnjim glavnim gradskim trgom i Sportskim Centrom TOPOLICA, obližnjim hipermarketima, zdravstvenim klinikama, hotelskim kompleksima i administrativnim centrima kao što su Opština Bar, i svi drugi prateći administrativni organi.

Kupite direktno od investitora: 069 33 99 78 i 063 24 14 00

ORGANIZACIJA I SADRŽAJI U OBJEKTU:

Ovaj moderan stambeni objekat sagrađen je sa podzemnom garažom i stambenim etažama, ukupne spratnosti G+Pr+5 etaža.

Udobnost života u ovom objektu garantuje i činjenica da u ovom objektu nema poslovnih prostora na prizemlju, već se u zgradi iznad podzemne garaže nalaze isključivo moderni i lijepo organizovani stanovi.

U objektu se nalazi 30 stambenih jedinica, što omogućuje kvalitetan život bez velike gužve i buke u zgradi.

MATERIJALIZACIJA U OBJEKTU:

Prilikom projektovanja i izgradnje objekta poštovana su sva načela i standardi energetske efikasnosti.

– Svi stanovi su projektovani kao moderni stambeni prostori koji su izgrađeni od najsavremenijih građevinskih materijala po najvećim standardnima i normama za ovu vrstu objekata.

– Zajednički hodnici u zgradi, kao i svi ulazni hodnici u stanovima su popločani najkvalitetnijim italijanskim mermerom.

– Parket koji je ugrađen u dnevnim sobama i u spavaćim sobama je najkvalitetniji modularni troslojni parket sa završnim slojem od hrastovog drveta.

STANOVI “DOBRA GRADNJA” U BARU

– Kompletna fasadna bravarija, kao što su prozori i balkonska vrata su izrađeni od najkvalitetnijih PVC termičkih petokomornih profila njemačke proizvodnje u antracit boji i svi su opremljeni eletričnim motorima za spuštanje i podizanje zaštitnih roletni.

– Dio balkonske ograde je ustakljen prozirnim sigurnosnim pamplex stalom, što omogućava otvoren pogled prema prelijepom okruženju.

– Stanovi su opremljeni najsavremenijim klima uređajima.

– Ulazna vrata u stanovima su protivprovalna vrata, sa čeličnim štokovima i konstrukcijom plota od čeličnih kutijastih profila. Spoljna obloga je čelični lim, obložen univerom sa folijom, a unutrašnja obloga univer sa folijom. Ulazna vrata u stanovima su urađena kao sigurnosna “blind” vrata sa sistemom zaključavanja u više pravaca.

– Sanitarni čvorovi su opremljeni sanitarnom opremom visokog kvaliteta. Podovi i zidovi svih sanitarnih prostorija su obloženi granitnom keramikom. U kupatilima su ugrađene konzolne WC šolje (sa ugrađenim vodokotlićem), Umivaonici su ugrađeni umivaonici sa elegantnim fiokama, veličine 60cm.

– Baterije u mokrim čvorovima (tuš kabine, umivaonik) su jednoručne, niklovane. Priprema sanitarne tople vode je putem bojlera od 80 lit koji je montiran u kupatilu. Tuš kabine su izrađenje od kaljneog stakla sa inox nosačima i vodilicama sa kliznim ustakljenim vratima tuš kabina.