Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

TO BIJELO POLJE POKRENULA INTERNET PRODAJU SUVENIRA

TO BIJELO POLJE POKRENULA INTERNET PRODAJU SUVENIRA

Od juče počela sa radom internet suvenirnica Turističke organizacije Bijelo Polje.

Veliki broj suvenira koji je napravljen od strane lokalnih proizvođača, dostupan je svima koji žele da kupe neki od autentičnih suvenira i proizvoda sa potpisom Bijelog Polja, kazao je pomoćnik direktora TO Bijelo Polje Vladan Čampar.

On navodi da se online shop nalazi na internet adresi suvenirnica. me, na kojoj se mogu naći proizvodi 40 izlagača iz našeg grada, sa više od 800 artikala.

„Prateći savremene vidove poslovanja i interesovanja ljudi iz cijelog svijeta, željeli smo da im omogućimo da na brz i jednostavan način mogu da kupuju suvenire preko interneta. Tako smo došli na ideju da otvorimo online shop, prvu među turističkim organizacijama u našoj zemlji“, kaže Vladan Čampar.

Suveniri su podijeljeni u više kategorija, od gastronomije, deokrativnih suvenira, aksesoara, dječijeg kutka, tradicionalne radinosti i prijatelja, dok je proces kupovine veoma jednostavan.

„Online shop ima za cilj da suveniri i rukotvorine budu dostupne širom Crne Gore, uz organizovano pakovanje i brzu dostavu proizvoda želimo da osvajamo kupce proizvodima iz Bijelog Polja i dostavimo u domove bezgraničnu ljubav koja je potrebna da bi suvenir izgledao tako posebno i originalno“ – zaključio je Čampar.