Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

MAHMUTOVIĆ: NOVAC OD NAGRADE U HUMANITARNE SVRHE

MAHMUTOVIĆ: NOVAC OD NAGRADE U HUMANITARNE SVRHE

Najveće opštinsko priznanje – Nagrada “3. januar”, juče je uručena zaposlenima u Vodovodu “Bistrica”, na svečanoj sjednici SO, održanoj povodom Dana opštine.

U ime zaposlenih u Vodovodu”Bistrica” na dodjeli najvećeg opštinskog priznanja zahvalio se direktor, Esad Mahmutović.

Primajući nagradu, Mahmutović je istakao da je ovo poslije 60 godina od osnivanja prvi put da je “Vodovod Bistrica” predložen za neku nagradu, te da mu je osjećaj neopisiv.

“Čast mi je i veliko zadovoljstvo da u ime našeg kolektiva primim ovo prestižno priznanje. Poslije 60 godina od osnivanja, ovo je prvi put da je Vodovod Bistrica predložen za neku nagradu i iskreno ne mogu Vam opisati osjećaj kao rukovodioca da sudjelujem u ovom događaju. Naime, sa veoma skromnom mehanizacijom i optimalnim brojem radnika ali nasuprot tome velikim znanjem i entuzijazmom spremni smo da odgovorimo svim izazovima na terenu”, kazao je Mahmutović.

On ističe da je tako bilo i za vrijeme elementarnih nepogoda, u novembru prosle godine, kada su se stavili na raspolaganje gradskim službama i dokazali da mogu da riješimo najzahtjevnije situacije.

“Želim da poručim i građanima i kolegama koje vode našu zajednicu da imaju na koga da računaju 24 sata dnevno svakog dana u godini. Zahvalio bih se svim kolegama koji su dali nemjerljiv doprinos da budemo prepoznati kao kompaktna cjelina vrijedna svakog poštovanja. Zahvalio bih predsjedniku opštine na bezrezervnoj podršci koju pruža našem preduzeću. Najveću zahvalnost dugujemo građanima koji su sve ovo uvidjelji i predložili nas za najveće opštinsko priznanje. Napomenuo bih da ćemo novčana sredstva dobijena nagradom dati u humanitarne svrhe i to organizacijama Pomozi i Narodna kuhinja”, kazao je Esad Mahmutović, direktor Vodovoda “Bistrica”.