Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

BJELOPOLJCI NA VISINI ZADATKA

BJELOPOLJCI NA VISINI ZADATKA

Nakon što je zgrada u Nikoljcu, lamela 3, pretrpjela štetu na krovu uslijed snažnog vjetra, građani su se ujediniti i stanarima vratili krov nad glavom.

Tim povodom, redakciji VBP portala upravnik zgrade, Milan Knežević, dostavio je saopštenje u putem kojeg želi da se zahvali našim sugrađanima.

“U svoje lično ime, kao upravnika zgrade, i u ime svih stanara lamele 3 Nikoljac, želimo javnu zahvalnost da uputimo majstorima, Kenanu Kapetanoviću, Stevanu Konataru, Ahmedu Hamidoviću, Asmiru Hamidoviću, Arminu Pućurincu, Esadu Crnovršaninu, Erminu Škrijelju, Mirku Tvrdisiću, Edisu Malagiću, Milošu Šilobodu, Alsadu Mujanoviću, Anisu Zekoviću, Seadu Hotu, Huseinu Kapetanoviću, Ameru Hajdarpašiću.

Zidarima Miju Kovačeviću i njegovoj ekipi. Takođe zahvalnost dugujemo i predsjedniku opštine Bijelo Polje Petru Smoloviću na ukazanoj novčanoj pomoći. Takođe Službi zaštite i spašavanja, Caffe baru “Region 6” ,restoranu “Lasta “. Kao i građevinskoj firmi “Solaris”, kazao je Knežević.

Bijelopoljci su još jednom pokazali da su na visini zadatka. Tu su jedni za druge i da pružaju pomoć sugrađanima koji su u nevolji.