Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

TIJESNA POBJEDA BUDUĆNOSTI, KORAĆ POKAZAO KLASU

TIJESNA POBJEDA BUDUĆNOSTI, KORAĆ POKAZAO KLASU

Fudbaleri Budućnosti kockali su se protiv Jedinstva, od laganih i rutinskih 3:0 dozvolili su Bjelopoljcima da se preko najboljeg strijelca lige Žarka Koraća vrate na 3:2. Pa se od “riješenog” meča dobila drama u samom finišu i sudijskoj nadoknadi.

Gosti su potom ostali bez isključenog Dacića, a Budućnost sačuvala gol prednosti i osvojila tri boda kojima se privremeno izjednačila sa Dečićem na prvom mjestu. Tuzani u 18.30 sati, u derbiju kola, dočekuju trećeplasirano Jezero.

TIJESNA POBJEDA BUDUĆNOSTI, KORAĆ POKAZAO KLASU

Podgoričani su nastavili tradiciju protiv Jedinstva kojeg su tukli i u 10. meču zaredom. Luka Mirković je u 31. minutu prodao lažnjak gostujućem igraču na ivici šesnaesterca, dodao loptu do Miloša Brnovića. Koji je naletio na nju i silovito je poslao u mrežu.

Nakon sat igre domaći su dali i drugi gol. Napadač Marko Mrvaljević ubacio je loptu u mrežu poslije centaršuta Ignjatovića i velike greške golmana gostiju Akovića.

Brazilac Almeida je četiri minuta kasnije povećao na 3:0 nakon još jednog šuta Brnovića i još jedne, ovoga puta rezonske, intervencije Akovića, i ništa nije mirisalo na dramatičan završetak.

Tekst i foto: Vijesti