Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

SPP: SMOLOVIĆ ŽELI DA ZAVADI GRAĐANE BOŠNJAČKE I SRPSKE NACIONALNOSTI

SPP: SMOLOVIĆ ŽELI DA ZAVADI GRAĐANE BOŠNJAČKE I SRPSKE NACIONALNOSTI

Objavljivanjem informacije Opštine Bijelo Polje da su stvoreni uslovi za povratak džamije u Radulićima je namjera predsjednika bjelopoljske Opštine Petra Smolovića “da preko svojih poltrona iz Bošnjačke stranke, zavadi građane bošnjačke i srpske nacionalnosti. Da bi odvukao pažnju sa povratka Hadžidanušine džamije na gradskom trgu”. Naveli su iz bjelopoljskog odbora Stranke pravde i pomirenja, u saopštenju koje je potpisao sekretar Odbora Almin Kanalić.

– Zato pozivamo građane bošnjačke i srpske nacionalnosti, da ne nasijedaju na njihove namjere i njihove prvokatore. Svi znamo da DPS i njihovi poltroni pokušavaju godinama kroz pokušaj zavađanja građana da ostanu na vlast ili da ostvare svoje lične ciljeve. Ali im to ni u Bijelom Polju neće proći. Zato Petru Smoloviću i njegovim poltronima iz Bošnjačke stranke poručujemo, da im nećemo dozvoliti da skrenu pažnju. I da ćemo se boriti za povratak Hadžidanušine džamije tamo gdje je bila, u centru grada. Bijelo Polje je uvijek bio primer dobrog međunacionalnog odnosa i tako i treba da ostane – navode iz SPP.

Svi znamo da DPS i njihovi poltroni pokušavaju godinama kroz pokušajesvađanja građana da ostanu na vlasti ili da ostvare svoje lične ciljeve, ali im to ni u Bijelom Polje neće proći, navode iz SPP.a.

– Takođe poručujemo građanima da je još jedino uporište DPS-a ostalo u Bijelom Polju, gdje ih štiti tužilaštvo, sudstvo i dio policije i da svi moraju složno da rade da se isti uklone sa vlasti u ovoj opštini. Naravno kroz zakonske procedure i da ne slušaju Smolovićeve prvokatore – kaže se na kraju saopštenja.

Podsjetimo, opštinski Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora izdao je urbanističko-tehničke uslove za rekonstrukciju Hajdar-pašine džamije u Radulićima.