Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

SAŠKINE SUZE RADOSNICE UKRASILE VELIKI USPJEH

SAŠKINE SUZE RADOSNICE UKRASILE VELIKI USPJEH

Crna Gora već ima dvoje finalista u muzičkom takmičenju za veterane “Nikad nije kasno”.

Tokom sinoć emitovane emisije popularnog muzičkog programa, Aleksandra Rakonjac iz Bijelog Polja i Dejan Drašković iz Herceg Novog impresionirali su stručni žiri.

Saška Rakonjac, profesorica engleskog jezika i književnosti, iskreno je priznala da još uvijek sanja, te da nije svjesna šta joj se dešava.

“Nakon 30 godina pauze, karma se vraća, mislim da ništa nije izgubljeno. Uopšte nisam znala da sam toliko popularna”. Kazala je Saška.

Ona je ranije otkrila da se prijavila kako bi ispunila očev amanet, a mnoge je iznenadila informacija da je svojevremeno sarađivala i sa pokojnim Louisom.

“Uvijek ga se sjetim i kad to uradim, moram da ustanem. Mnogo mi je ostao u lijepom sjećanju”. Dodala je Saška, a onda “razvalila” uz “Nije ljubav to” od Marije Šerifović.

Podstaknuta gromoglasnim aplauzom, Saška je pustila suzu radosnicu, a Snežana Đurišić je u ime žirija najavila da je Bjelopoljki mjesto u finalu.

“Ovo je publika koja cijeni ono što joj se daje, a vi ste večeras dali sve, sve što se daje uz ovu pjesmu. Sve je izašlo,

čestitam vam”, poručila je iskusna pjevačica.

Dejan Drašković je s osmijehom i elegantno došao do finala.

Očekivano, birao je brzu i vrcavu pjesmu, a ovog puta je to bila “Glavo luda” čuvenog Zdravka Čolića.

“Blago rečeno, ja sam oduševljen. Ovo je teška pjesma, ali ti si kao pojava nasmijan i vedar. Vidim da ovo voliš i imaš podršku od mene”. Istakao je gost žirija Kiki Lesendrić.

A alfa i omega žirija Saša Milošević Mare imao je samo riječi hvale za Dejana.

“Meni je želja ispunjena, jer on sve vrijeme pokazuje širinu svog talenta, ali ovo nekako biva baš stil koji ti leži. Drago mi je da si se ovako predstavio u polufinalu”, Miloševićeva je riječ nakon nastupa Draškovića.

Izvor: CdM