Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

IRENA MADŽGALJ DOBITNICA NAGRADE ZA NAJBOLJEG STUDENTA OPŠTINE BIJELO POLJE

IRENA MADŽGALJ DOBITNICA NAGRADE ZA NAJBOLJEG STUDENTA OPŠTINE BIJELO POLJE

Irena Madžgalj, student treće godine Ekonomskog fakulteta Međunarodnog Slavjanskog Univerziteta ,,Gavrilo Romanovič Deržavin“ u Sjevernoj Makedoniji dobitnica je nagrade za najboljeg studenta Opštine Bijelo Polje za 2022. Godinu.


Madžgalj je studentsku godinu završila sa prosjekom 10,00.


Nagrada je uručena na svečanoj sjednici Skupštine opštine Bijelo Polje, povodom 3. Januara – Dana Opštine Bijelo Polje. Nagradu je uručio gradonačelnik Bijelog Polja Petar Smolović.


,,Ponosna sam što sam dobitnica nagrade za najboljeg studenta. Ovo je zaista veliko priznanje.

Zahvaljujem se svima koji su prepoznali moj rad i trud. Nastaviću da se trudim i da usavršavam svoja znanja i vještine. Veliku zahvalnost dugujem mom Međunarodnom Slavjanskom Univerzitetu, koji mi je pružio veliki broj mogućnosti, kao i profesorima koji mi nesebično pomažu da napredujem“, istakla je Irena.


,,Znanje je nešto što nam niko ne može oduzeti pa zato preporučujem svim mladim ljudima da što više ulažu u sebe i da na najbolji mogući način iskoriste svoje dragocjeno vrijeme“, poručila je Irena.


Irena ističe da veliku zahvalnost duguje svojoj porodici.


Podsjetimo, Madžgalj je dobitnica preko 40 nagrada i priznanja iz oblasti ruskog jezika, među kojima su najznačajniji prvo mjesto na Međunarodnoj olimpijadi iz ruskog jezika u Moskvi u konkurenciji 2. 500 takmičara iz cijelog svijeta i prvo mjesto na Međunarodnoj NIS olimpijadi. Madžgalj je u maju 2022. Godine nagrađena od strane Srednje stručne škole Bijelo Polje za doprinos njenom razvoju i promovisanju.