Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

TV VIJESTI NAJGLEDANIJA I U 2022. GODINI

TV VIJESTI NAJGLEDANIJA I U 2022. GODINI

TV Vijesti i 2022. godinu završava kao najgledanija u Crnoj Gori. Prosječni udio u gledanost iznosi 17,50 odsto – najvećim u posljednjih nekoliko godina.

Koliko je televizija gledana govori i podatak da se od deset najgledanijih formata na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, koje su obuhvaćene mjerenjima koje sprovode Ipsos i Crnogorski Telekom, čak šest emituje na TV Vijesti.

Izvršna direktorica TV Vijesti Marijana Kadić Bojanić, kazala je da televizija i u novoj godini nastavlja da emituje provjerene, tačne i pravovremene informacije.

”Istovremeno, pozivamo donosioce odluka da se, konačno, znaveno i nepristrasno okrenu regulaciji rasturenog i neregularnog medijskog tržišta i da reformama ne upravljaju predstavnici interesnih lobija, već meritorne osobe koje rade u javnom interesu. Ovaj proces je neophodan zbog građanstva, ali i zbog medijskih profesionalaca koji su svoje karijere posvetili ideji da su mediji neophodni za demokratizaciju društva koje to odavno zaslužuje”, poručila je.

Glavna i odgovorna urednica TV Vijesti Tatjana Ašanin, navela je da je televizija sve što postiže ostvarila vrijednim radom. Kao i odgovornim odnosom prema profesiji, sa željom da crnogorsko društvo bude bolje.

”Sa manje od 70 zaposlenih, sa mnogo materijalnih i drugih limita, već godinama bilježimo rezultate koji su postali svojevrstan fenomen. Ništa nam nije palo s neba. Program TV Vijesti je plod truda, znanja i hrabrosti. Povjerenje je sticano višegodišnjim dokazivanjem u vremenu kad je i novinarstvo ubrzano dobijalo svoje maligne oblike. Ostajemo ostrvo slobodne riječi, namjerni da i dalje služimo istini, priželjkujući zdravu konkurenciju”, istakla je.

Izvor: Vijesti

Autor: Nikola Dragaš