Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

BUGARIN POTPISAO UGOVOR O SPROVOĐENJU PROJEKTA PREDSTAVE “ZELENA GORA”

BUGARIN POTPISAO UGOVOR O SPROVOĐENJU PROJEKTA PREDSTAVE “ZELENA GORA”

Ugovor o sprovođenju projekta edukativne predstave za djecu pod nazivom „Zelena gora“ koju će realizovati “Teatar mladih”. U koprodukciji sa JU Kulturnim centrom “Nikola Đurković” iz Kotora, potpisan je danas sa direktorom Direktorata za ekologiju. Dušanom Bugarinom i direktorima Agencije za zaštitu životne sredine, Eko fonda, Nacionalnih parkova. Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju  i Prirodnjačkog muzeja, Milanom Gazdićem, Draškom Boljevićem, Aleksandrom Bulatovićem, Dušicom Brnović i Natalijom Čađenović.  Ispred “Teatra mladih”  ugovor je potpisala Branka Femić Šćekić, a ispred KC “Nikola Đurković”, Vladimir Bujišić, direktor.

BUGARIN POTPISAO UGOVOR O SPROVOĐENJU PROJEKTA PREDSTAVE “ZELENA GORA”

Predstava “Zelena gora” ima za cilj da kroz kreativan i emotivan način probudi kod najmlađe populacije svijest o značaju očuvanja životne sredine, ali i da ih istovremeno edukuje o djelima i navikama kojima se doprinosi zaštiti prirode i živog svijeta oko nas.

Kako je izjavila Branka Femić Šćekić, predstava je namijenjena prvenstveno djeci, ali i njihovim roditeljima i odraslima koji zaboravljaju koliko je budućnost naše planete važna. Glavna poruka koju želimo da prenesemo je da od svakog od nas pojedinačno zavisi budućnost planete i da moramo danas nešto da uradimo da bismo i budućim pokoljenjima ostavili zdravu i očuvanu planetu.